Zobrazeno 71 až 80 z celkem 85 článků.
563_20180624_193139.jpg

Levínský poprvé v reprezentaci: mám z toho respekt a nechci udělat ostudu

Jakub Levínský v tomto týdnu zdárně dokončil studium na vysoké škole, jako rozloučení s ní tak může brát účast na akademickém mistrovství světa v Polsku. Jak sám prozradil, bude to pro něj premiéra v národním dresu, zúčastnil se pouze mládežnických výběrů. „Za reprezentaci se nehraje každý den, je to pro mě ohromný úspěch a jsem zvědavý, jak to celé bude probíhat,“ říká pardubický brankář.

558_20180616_122525.jpg

Druhá výhra, Pardubice rozstřílely akademickou reprezentaci Slovenska

I druhé utkání na Sletovém florbalovém poháru se pardubickému mužstvu povedlo, porážkou akademické reprezentace Slovenska udělalo druhý krok k vítězství na turnaji. Hned dvě premiérové trefy si připsal Adam Šmíd, poprvé v A týmu se také prosadil Lukáš Prix. Nejlepším hráčem byl vyhlášen Patrik Petr.

554_20180613_181948.jpg

Jan Bílý vyměnil florbal za hokejbal a s Autosklem bojuje o titul

Z florbalisty se opět stal hokejbalista, ne však nastálo. Jan Bílý se na chvíli vrátil zpět ke svému bývalému sportu a vede si výborně, drží se na čele kanadského bodování play off, zároveň bojuje s pardubickým týmem ve finále o zlaté medaile. „Ještě donedávna jsem zvládal kombinovat oba sporty, po zranění ruky jsem ale musel vše omezit. Pro každého hráče je finále snem, kluky ze Sokola alespoň přijedu podpořit na Sletový florbalový pohár,“ říká před rozhodujícím pátým utkáním hokejbalového finále pardubický obránce.

553_20180612_211742.jpg

Pardubice hlásí první posilu, na přestup přichází Ondřej Hušek

Dosud se ve spojitosti s elitním mužským týmem Pardubic mluvilo pouze o oslabeních kádru, nyní Sokol hlásí první posílení. Na přestup přichází z Chodova obránce Ondřej Hušek, jenž poslední sezonu nastupoval v Národní lize v dresu Náchoda. „Ještě jsem neokusil tempo Tipsport Superligy, a proto jsem se rozhodl nabídku přijmout, rád bych se během zápasu poměřoval s nejlepšími českými hráči,“ těší se Hušek.